Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

Har tagit mig en funderare...

Av Catti - 21 januari 2011 17:22

.... och kommit fram till att denna helgen är till för att synda och bara ställa till det för sig. 

Jag tycker att det är fritt fram för alla att visa sina riktigt fula "framfötter", för från och med måndag 00.00 så är det dags, dags att sätta ner foten och säga "nu räcker det!"

Jag ska låta alla få denna helgen på sig att göra som dom vill utan att lägga energi på att ens tänka tanken på att idiotförklara, men på måndag... Ja på måndag så bryter jag  HELT och hållet med varje person som inte gjort rätt för sig gentemot mig eller som ens försöker att bete sig på ett mindre lämpligt sätt...

Jag vet att det finns några som rycker på axlarna och struntar i detta och låtsas att dom inte läst det men jag vet ju också vilka det är och budskapet till er är att ni är inte värda ett uns vänskap när ni inte har försökt att rätta till situationen...


Så vad sägs? Ska vi låta denna helgen bli en  helg för idioti och på måndag så blickar vi framåt mot ett år utan idioter, energitjuvar och annat patrask??? Det är upp till var och en men detta är vad jag tänker göra så tänk inte ens tanken på att komma med några halvmesiga bort förklaringar till mig för ärligt talat så är det bara att välja, göra rätt för sig eller stå där och bli utan vår vänskap...

Nu blir det tacos...

Tjingeling...

PS!!!! INGA jävla sms, mejl eller samtal om patetiska bort förklaringar, det blir bara så pinsamt då när jag måste lyssna på lögnerna...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se