Direktlänk till inlägg 15 januari 2011

Hmmm

Av Catti - 15 januari 2011 18:42

Hmmm, tycker att vissa personer borde gå en charmkurs...

Man är inte otrevlig mot barn om de inte gjort något illa, vissa är faktiskt sociala och pratar med sina grannar...

Lite dålig stil av en vuxen att vara smått gapig och otrevlig mot vår son och i nästa stund vara trevlig mot oss vuxna... Tycker jag verkligen inte om...

Jag kanske ska gå och vara lika trevlig mot grannen  och påpeka att vi inte vill höra att hans dotter står på balkongen och snackar med sina vänner om att det är underbart skönt att bli slickad i analen!!!! Enligt henne så var det bättre än att bli k****ad, snacka om störd brud...

Vi sjunker inte så lågt och är otrevliga, ONEJ!!!! Vi garvar åt dom som fan istället för fy åt h-vete vad äcklade vi blev... YEAK!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se