Direktlänk till inlägg 10 januari 2011

måndag

Av Catti - 10 januari 2011 15:29

måndag och nytt år, var första dagen i skolan för mig men jag fick avbryta efter halva dagen. Mår inte vidare bra, när jag kom hem visade det sig att Filip har närmare 40 i temp =(


En sak som har roat mig den senaste tiden är att vissa personer verkligen är helt bakom flötet, istället för att våga säga till mig så springer dom och snackar en massa saker, speciellt roligt är det när det finns personer som står dom nära och är villiga att skvallra... MEN nu är det ju bara som så att för mig så finns ni men inte som något jag månar om, jag är så innerligt trött på patrask, fnask och annat  tjaffs.... 

Sedan jag fick en glimt in i ert liv så har det ta mig fan bara varit problem och naturligtvis så är ju inte ni orsaken till det, o nejdå, det är ju alla andra som ställer till det för er...

Ni är helt otroliga, inser ni inte att ni verkligen har problem? Kanske dags att skaffa hjälp men det lär ju inte ske för ni mår ju bra bara ni får utnyttja andra till det ni vill.... 

Jag vill inte ha med er att göra, varken idag eller om ett år, jag vill kunna må bra och det går inte om jag ska ha sånt folk som er runt mig. Det är ju inte som så att ni har brytt er om mig så jag tar ju för givet att ni inte surar för att jag inte bryr mig om er heller längre, å andra sidan så borde ni inse att ingen vill ha såna som er i närheten och då speciellt inte i närheten av barn. Bra förebilder är ni inte, och jag orkar inte förklara för mina barn vad ni är för patrask, det kan dom vara utan...


Så, om ni nu inte har insett vilka ni är vid det här laget så är det era problem, jag tänker inte skriva ut några namn... Min mobil som är för privat bruk har blivit rensad, och får ni inte svar när ni vid upprepade gånger försökt få tag i mig så beror det på att ni inte finns som kontakt längre och jag svarar inte på okända nummer längre... Att skriva och fråga om man tillhör dom som rensats bort är bara pinsamt så för er egna skull, sjunk inte så lågt... Ni får inte svar på det av mig, det borde ni fatta själva...

Mig utnyttjar man  inte längre, så enkelt är det... 


Tjingeling...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeannette

10 januari 2011 16:15

Så bra skrivet Catti , vissa människor e bara sååå pinsamma att de inte fattar att det e dem de handlar om ....tystnad e det bästa sättet att visa vissa personer att man inte ställer upp längre .......inte på deras villkor iaf , vänner e man på loka villkor ......

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se