Direktlänk till inlägg 12 december 2010

Söndag

Av Catti - 12 december 2010 10:10

Söndag och det är 3:e advent, om en stund så ska vi få besök och jag har lovat att klippa Carina.

Sedan rullar dagen på med pluggande inför morgondagens tenta, ska iväg en sväng senare och hämta hem Linus också. Har 2 tentor nu till veckan och 1 veckan därpå, har en del möten också som jag ska få avklarade...


Snart är det lite jul ledighet och jag anar att det kommer varvas med studier, bara att bita ihop och gilla läget...

Har kommit fram till att jag endast ska avlägga ett nyårslöfte, det löftet ska vara att helt och hållet radera  ut personer från mitt och familjens liv som inte för något gott med sig. Man kan inte få stabilitet med lugn och ro i sitt liv om man har med "oroligt" folk att göra, de som ska förställa att vara släktingar eller vänner/bekanta men ändå bara suger musten ur oss på olika sätt kan vi vara utan...


Jag tror inte på tomten, påskharen eller gud och jag tror inte att personerna kommer att ändra sig heller men det återstår att se. Efter årsskiftet så är personerna raderade om de inte gjort en radikal ändring, har tidigare skrivit att även faddrar ska rensas bort och det tar vi itu med i samma veva.

Har man inget intresse av andra personer så kan man slippa allt ansvar...

Nu ska jag sätta fart, behöver kolla om Filip fortfarande har feber. 

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se