Direktlänk till inlägg 4 december 2010

Lördag morgon...

Av Catti - 4 december 2010 07:38

Lördag morgon, jag har varit uppe sedan före 6 och fått i mig kaffe och mina tabletter.

Denna veckan har varit händelserik, det har varit en del tentor för min del samt en massa shopping då jag fått in en del pengar. Köpte en del saker till maken och barnen, men framför allt så har jag unnat mig själv vissa saker och naturligtvis så har jag även betalat en massa räkningar =)

Att  betala räkningar känns ju oftast inte kul men denna gången så var det inga ledsna miner, skönt att ligga steget före för då får vi mer pengar över nästa månad ;P

Känner att det kan vara dags att ge en liten påpekan ifall vissa personer missat det, men vill man sjunka i mina ögon så finns det några sätt...

Här kommer några sätt:

* Att inte göra rätt för sig...

* Att inte stå vid sitt ord/löfte...

* Att inte ta ansvar för sitt liv, istället gny över hur eländigt man har det när man inte ens försöker kämpa, det är bara att bita ihop och göra som vi andra får göra, plugga eller jobba!!!

* Att kalla någon för könsord, alla har kön men för det så ÄR man inte könet...

* Att hata någon är ganska extremt och sånt folk har inte jag mycket till övers för...

* Att som vuxen inta finnas där 24 timmar om dygnet och göra det bästa och mesta för att barnet/barnen ska må bra... Har man ansvar för barn så får man prioritera sig själv i andra hand...


Jag har träffat en del folk genom åren som bara tänker på sig själv, men även folk som skyller på än det ena och än det andra för att slippa ifrån vissa ansvar. Patetiskt i mina ögon men det är deras liv, jag vill inte bli indragen i sånt skit...


Nu är klockan snart 8 och jag funderar på att sätta mig och se på teve, har inte suttit i soffan och bara "varit" på länge. Vi har ju skaffat oss en ny platt-teve och de flesta av mina läxor är gjorda så jag anser att jag kan varva ner och bara njuta av lugnet med familjen =)


Tjingeling....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se