Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Onsdag

Av Catti - 17 november 2010 20:35

Onsdag och förutom 2 mindre dumping-anfall så har det varit en riktigt underbar dag =)

Har gjort min tenta i medicinsk dokumentation, sen hur den gick vete böveln...

Har även fått ett bra samtal med försäkringsbolaget som ska ringa mig nästa vecka, handläggaren skulle sätta sig med resten av mina dokument och räkna ihop alla mina utlägg så nu är det lite ladom nervpirrande. Jag tänker INTE berätta summan för den angår endast mig och maken, så fråga inte för då slipper jag fräsa eller ljuga...

Imorgon så är det halvdag i skolan och på kvällen så ska vi på teater, klassen ska se "Tisdagarna med Morrie" vilket jag verkligen ser fram emot. Jag kommer ju nästan inte utanför dörren med allt som ska göras i hemmet så imorgon får jag en break =)

På fredag ska jag jobba, blir till att dema yoghurt och smoothies... Känns så skönt att vara läkt och kunna ta vid med livet igen, ibland så fattar jag inte att jag verkligen överlevt men så är det och nu tar jag till vara på allt som livet har att ge...

Sitter just nu och funderar på hur lång tid det ska ta för maken att natta Filip, vill inte ta över igen för han måste lära sig att pappa kan också medans mamma pysslar med annat...

Nu funderar jag på att ta och bänka mig i soffan och se på Efterlyst som strax börjar, Robinson missar jag imorgon men jag får se brorsan på någon av repriserna eller på nätet...

Näåå, nu ska jag ta lite att dricka för det har gått 30 minuter sedan jag åt och jag är törstig som en alkis dagen efter...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se