Direktlänk till inlägg 6 november 2010

Jahupp

Av Catti - 6 november 2010 21:34

Jahupp, inte ens ett förlåt eller det var inte meningen ELLER någon jävla kass bortförklaring kan man få till vissa personers beteende....

Idag är det lördag den 6:e november, har jag inte fått det som är mitt och en förklaring SAMT en ursäkt till det dåliga beteende som inte bara drabbat mig utan även min familj senast söndag 14:e november så är mitt förslag att ni rensar bort foton och allt som ni har på mig eller någon i min familj!!!

Varför? Jo därför att då har NI visat att ni inte vill vara delaktiga i vår familj längre och då ska det inte finnas någon koppling mellan oss över huvud taget!!!


Men vad ni än gör, kom inte dragandes med de uttjatade bortförklaringarna som ni brukar slänga ur er....

Valet är erat....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se