Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

"Robinson Jukka", vad annat kan jag säga än att jag är stolt över dig brorsan...

Av Catti - 15 oktober 2010 22:01

"Robinson Jukka", vad annat kan jag säga än att jag är stolt över dig brorsan...

Har tidigare inte följt programmet vidare "slaviskt" men eftersom min storebror är med så får jag ju "offra" mig ;-) kan bara säga att det är strongt av dig att ställa upp...


Förutom att jag ser på Robinson så har det hänt en hel del på min front, försäkringsbolaget har gett mig rätt gentemot kirurgen som gav mig Lanzo mot tarmvred. Väntar på besked från HSAN, och det kan ta tid...

Jag pluggar och står i, och igår så läkte mitt hål i magen ihop... Men tyvärr så hände det tråkigheter också, vår 3-åring trillade och bröt nyckelbenet =( Läkaren på Uddevalla akuten har en anmälan kommande mot sitt håll, han skickade hem oss med orden: Det är inget fel på honom.

Idag när vi var på vårdcentralen så skickade vår husläkare en remiss till röntgen på Näl för han tyckte att det inte såg bra ut och den visade att nyckelbenet var brutet, både jag och maken anser att läkaren på akuten borde röntgat vår son eftersom vi talade om att han har ont, skriker när vi tar på axeln samt att vänster axel "hängde" lägre än höger sida...

Så på måndag ska jag ringa hans chef och ha ett allvarligt snack...

Med tanke på vår tripp till grannstaden och att vi kom hem mitt i natten och att jag skulle upp före 6 imorse så är jag trött som bara den, Filip ville sova mellan oss inatt och han vaknade några gånger skrikandes så den lilla sömnen jag fick innehöll ingen djupsömn =(

Ohh, en till rolig sak är att jag minskat ganska mycket i vikt och har fått skaffa mig nya kläder, från strl 54/56 till 44/46 =) fast dyrt blir det men å andra sidan så äter jag inte så mycket längre ;-)


psst! rår inte för att jag skriver fortare än vad bokstäverna visas på skärmen så eventuella fel struntar jag i att ändra ;-)

Nu ska jag snart i säng, tjingeling...

 
ANNONS
 
Anncha

Anncha

25 oktober 2010 08:30

Visst e det skönt m kläderna o värt varenda krona =P

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se