Direktlänk till inlägg 2 oktober 2010

Ibland...

Av Catti - 2 oktober 2010 18:24

Ibland så mår man bara så otroligt gott, vilket jag gör nu.

Att dra mig undan från personer som jag inbillat mig vara mina vänner, men som visat sig vara motsatsen har bara stärkt mig då jag nu inte slösar energin på falskhet.

Jag kommer aldrig att kunna lita på vissa personer som jag trodde bättre om, men det överlever jag ;-)

Nu när min LIA period är slut för denna terminen så blir det lite lugnare, vi har prata lite här hemma om att göra vissa förändringar, som att ta bort hemtele då vi inte använder den vidare mycket men även en flytt är något som vi har börjat kolla upp.

Vi har sagt att vi inte kommer att berätta varken om, när eller vart då vi tänker bryta helt och hållet med vissa personer vid det tillfället.

Det med "fadderändring" är snart fixat, ska bara ha en sista fundering på vilka som ska raderas och vilka som ska läggas till och till vilket barn. Kommer nog att hålla oss till 2 faddrar/barn som vi känner nu, det som är viktigt är att de är att lita på då de ska finnas där med goda råd och allmännt fungera som en god vuxen de kan vända sig till.


Nä, nu ska jag ta hand om disken efter middagen. Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se