Direktlänk till inlägg 5 augusti 2010

Provsvaren har kommit,

Av Catti - 5 augusti 2010 12:27

Provsvaren har kommit, men jag får vänta tills på tisdag då läkaren ska ringa mig och berätta.

Det jag hitills vet är att en del av dom var för höga värden, fick även reda på att jag ska räkna med att få ha hålet i minst 1 månad till då det inte läker så bra.

Som att inte detta var nog, så finns det folk i min omgivning som fått för sig att det är ok att suga musten ur mig.

Jag skiter blanka fan i vilka personerna är, om vi känt varandra hela livet, är annhöriga eller bara flyktigt bekanta. Det är inte ok att göra på det sättet, har jag gjort det mot er????

Önskar att vissa bara kunde radera bort mig både ur sina liv, samtalslistor och internet för då hade jag vetat att dom själva insett att dom har gått på tok för långt gentemot mig...

Nu ska jag hålla mig undan från allt och alla, vill inte vara med i vissa personers kaotiska liv som de ändå inte gör vidare mycket för att ändra på.

Känner man mig så borde man även veta hur jag mår och vilka värderingar jag har, hur i h-vete kan man då vara så förbannat egotrippad att ens höra av sig till mig om vissa saker???

╭∩╮⎝⏠0⏠⎠╭∩╮

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se