Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

J är en riktigt...

Av Catti - 29 juli 2010 16:37

J är en riktigt underbar kvinna, tack gumman för pratstunden <3<3<3


Ska till läkaren nästa vecka så det återstår att se vad som händer framöver, jag har inga större förhoppningar just nu...

Orkade inte med pastorsexp idag utan tar det nästa vecka, känner mig tom  gentemot folk...

Imorgon så kommer den äldste sonen hem, mitten killen åker iväg... Synd att dom inte hinner träffas då de enda han träffade på sin födelsedag var oss föräldrar, lillebror, mormor och hennes kompis =(

Nu ska jag ta och se på tv...

Tjingeling...

 
ANNONS
 
Ingen bild

jeannette

29 juli 2010 17:51

Tack själv Catti , du e oxå en underbar och kämpande mamma/maka/kvinna .

Massa kramar =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se