Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

Mår inget vidare

Av Catti - 29 juli 2010 13:06

Mår inget vidare, håret lossar fortfarande, matlusten finns inte och minnet sviker fortfarande =(

Har precis kommit ur en skön duxh, gjort omläggning och väntar på att vct ska ringa, behöver få träffa en läkare snarast...

Den senaste veckan har varit allt annat än bra, funderar på hur jag ska orka ytterligare 1 månad tills det förhoppningsvis vänder???

När vi väl kommer upp på topp så kommer jag allt att minnas vilka som bara snackat sina tomma ord och vilka som verkligen funnits där i vått och torrt...

Tänker inte utsätta någon för det som jag (vi) går igenom nu då det inte kommer att hjälpa situationen ändå, frågan är hur länge det kommer att fortsätta???

Vct skulle ringa upp 13.20 så jag får vara redo, hoppas att det på något sätt ska ordna sig till det bästa...

Hade ju tänkt att komma iväg till pastorsexp denna veckan men det har helt enkelt inte funnits tid eller ork, får ta det nästa vecka om vi inte hinner iväg under dagen, en sak är säker och det är att faddrar med bristande intresse ska bort ur våra barns liv...

Dom är värda fan så mycket bättre.... Har fått frågan vilka vi ska ta bort och det anser jag att vi inte behöver svara på, det räcker att säga att de som blir raderade är de som inte funnits där...


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se