Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

Imorgon

Av Catti - 22 juli 2010 23:09

Imorgon är det dags för omläggning, en tripp till af samt pastorsexp, ska dit och rensa bort några faddrar och nu anser vi att tiden gått ut att visa att man bryr sig...

Återstår vilka vi rensar bort och om vi lägger till nya...

Själv så har jag haft riktigt kul de senaste dagarna då jag fått besök av Anki, många skratt har det blivit...

Helgen blir hektisk och det är nog mer än vad jag klarar av så det blir till att sålla rejält, mår verkligen inte vidare "piggelin" =(

Nu har Filip somnat brevid mig så det är dags att ta och krypa ner också...

Tjingeling...

 
ANNONS
 
sofia

sofia

23 juli 2010 10:16

tråkigt att ens behöva göra en sådan sak =( jävla idioter som inte kan ens klara och höra av sig då och då...

http://www.zerphina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se