Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Blir så trött

Av Catti - 21 juli 2010 10:16

Blir så trött, hade gjort mig iordning och tänkte sticka iväg för omläggning på vct, såg att jag ställt larmet på mobilen och funderade på varför det inte gått igång... Orsaken var för att jag ställt det på 12.45 för jag ska inte vara på vbct förrän 13.15

Har ingen ork alls och för att orka med minsta lilla sak så får jag leta fram energi =( känner mig inte vidare social heller men det är bara att bita ihop och försöka...

Helgen kommer att bli tuff för mig, har en syster som fyller år och vi får åka dit och lämna presenten samt att jag kanske ska köra en av sönerna till Göteborg...


Några glädjeämnen finns det ändå, hålet krymper och jag har lyckats hålla mig ifrån infektioner =) får glädjas åt varje framsteg jag gör även om det inte är lätt då det finns tråkigheter som vill visa sitt fula tryne, jag får helt enkelt klubba ner allt skit...


Nu ska jag försöka att leta fram energi...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se