Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Måndag och nu jäklar...

Av Catti - 28 juni 2010 10:44

Måndag och jag har insett att sommaren kommer att vara bajs... Får varken bada eller sola så jag bara längtar till augusti då skolan kör igång, och att hålet förhoppningsvis har läkt ihop då.

Alla bakslag och allt annat negativt skit som kjag varit med om de senaste månaderna har ju som jag skrivit tidigare fått mig att ta vissa beslut även om det är svårt, det svåraste är nog att inse faktum att vissa personer har velat ha mig i sina liv för egen vinning. Inte för att de brytt sig om mig för den person jag är, små mail, sms eller något enstaka samtal då och då är inte tillräckligt för mig längre...

Det duger inte att höra av sig någon gång då och då för att "bry" sig, speciellt när de i nästa stund kan svika en på olika sätt och vis...

Min bubbla har spruckit och jag har vaknat till insikt, mitt största problem att tampas med i denna frågan är att acceptera att vissa personer inte ändrar sig hur länge jag än sitter och väntar eller hur mycket jag än hoppas...


Nu jäklar måste jag verkligen göra slag i saken och radera bort folk, om de verkligen vill ha med mig att göra så kommer de att söka upp mig igen... Facebook blir rensat och samma blir det med min mobil, jag svarar inte på okända nummer (där namnet inte dyker upp på displayen) eller öppnar dessa sms, ren princip...

Visst min rensning må vara egoistisk men det skadar inte att jag någon gång är det emellanåt, OM nu någon som läser min blogg blir raderad så har ni haft chansen att höra av er då jag skrivit öppet om denna rensning både här och på fb ett bra tag...

ps! det är inte bara okända jag rensar bort, släktingar och bekanta blir också raderade av olika skäl...

Ha det gott allihopa...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se