Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Söndag

Av Catti - 20 juni 2010 14:38

Söndag och mår ganska bra, har varit iväg till L en sväng...

Imorgon så ska jag iväg på omläggning samt lämna in papper till komvux, är så förbannat glad över att jag kom in på utbildningen.

Det betyder enormt mycket, inte bara för mig utan även för familjen då vi har planer ;-)

Eftersom jag ännu har hål i magen så får jag varken bada eller sola på åtminstonde 2 månader som det ser ut nu, detta gör ju att jag längtar ännu mer tills det är augusti...


Borde egentligen ha ett familjemöte och försöka komma på vad vi ska göra nästa helg men eftersom jag mår som jag gör så struntar jag i om vi så sitter inne och regnet öser ner, för mig är det viktigaste att jag har min familj och att de mår bra...

Naturligtvis så ska vi äta och dricka gott, sedan om det blir bara vi eller några fler personer återstår att se...


Nu ska jag ta och kika på blocket och ansa min farm på fb, sedan blir det till att börja med maten...


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se