Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Anmälan, kan jag skriva på detta sätt???

Av Catti - 18 juni 2010 18:52

Jag ska skicka in amälan angående vad jag råkade ut för efter min operation men har problem med hur jag ska förklara och formulera mig...

Tar tacksamt emot tips...

Detta är vad jag skrivit hitills...


Anmälan angående GBP

23/3-2010 Opererades på Bariatric Center, SophiaHemmet i Stockholm.

25/3-2010 Skrevs ut, trots att jag kräktes och inte kunde behålla något som jag fick i mig. Fick med mig några kräkpåsar och en illamåendesupp som jag fick rådet att gå in på tågtoaletten och stoppa i baken.

Har ringt några samtal till personalen på Bariatric Center om att jag inte mår bra, kräks upp allt jag får i mig och vågar bara få i mig nyponsoppa och varma koppen soppor, fick rådet av dietisten att prova knäckebröd.

6/4-2010 Pratade med kirurgen X X, berättade att jag tror att det är min avföring som jag kräks upp då det ser ut och luktar som avföring, nämnde att jag fått en Lanzo dagen innan för att försöka stilla magen och att det endast hjälpte en liten stund, X skrev då ut samma medicin till mig.

8/4-2010 Kontaktade vårdcentralen om att jag inte mådde bra, de tog prover och skickade mig med ambulanstransport vidare till NÄL. Snabbsänkan låg på 400, jag hade även läckage i EA:n och tarmvred.

Komplikationer:

Läckage i EA:n + Ileus, op. den 8/4 på NÄL i Trollhättan. Ruphi på EA-läckage + gastrostomi.

 
ANNONS
 
Anncha

Anncha

18 juni 2010 19:37

Oj va det så illa, fy vad du varit m om :(
Ja så kan du verkligen skriva!!! Skicka IN! Fy vad gräsligt. Hoppas verkligen du få igenom detta och kan hjälpa andra oxå så slipper dom råka ut för det. Usch rent ut sagt!!

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se