Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Onsdag

Av Catti - 16 juni 2010 10:04

Onsdag och idag har jag redan hunnit med att vara iväg till mvc, lite receptförnyelse, inget annat ;-)

På vct så kunde jag bara skratta, förra omläggningen blev ju inte heller så bra då det kliade och lossnade..

Så idag kära vänner så har vi garderat oss, hoppas jag...

Först var det vanlig rengöring, därefter fick jag smörjas in på magen, in med aquacel i hålet, på detta så placerades ett absorptionsband 20x30cm, det fästes med mefix.

Sedan fick jag knöggla in mig i en slags tubigrip som sitter runt kroppen och som grädde på moset så fick jag snurra några varv så min underbara sköterska fick linda runt gasvävsbinda...

Jag är så förbannat SEXIG just nu *asg*

Tidigare så har vi testat med opsite, mefix, olika förband och andra saker men eftersom såret vätskar så blir jag röd och irriterad på huden samt att jag har ju blivit omplåstrad på nästan samma ställe sedan 8 april så inte undra på att huden inte diggar läget längre så nu är jag tvinnad =) Fungerar inte detta så vete fasen vad vi ska ta till för knep hädanefter...

Fick också en "liten" tillsägelse om att inte röra mig så mycket, det bidrar till att kirurgtejp,mefix och andra beprövade omläggningar har lossat från min mage... ooops did I do that???

Får vackert försöka hålla mig lite still då, inte lätt men jag ska göra ett tappert försök..

Nu ska jag ta mig lite kaffe...


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se