Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

Tisdag

Av Catti - 15 juni 2010 20:10


Idag har jag haft besök av Lill, fick äran att göda henne med lite ris, korv stroganoff och currykorv. Kul att träffa både henne och töserna =)

Linus åkte igår och kommer hem imorgon, tiden har gått fort...


Imorgon ska jag iväg till mvc och vct, hoppas få tummen upp...

Har en liten Filip brevid mig som slocknat, han verkar bli mer mammig för varje dag. Ska nog lägga mig i sängen med honom och se på "Ullared", har endast sett 1 avsnitt tidigare...


Tankarna går mest till min underbara systerdotter C som får dra ett stort lass då hennes älskade fästman råkat ut för en olycka i påskas och det uppstod komplikationer i helgen...

Min systerdotter J ska bli mamma =) är så glad för hennes och killens skull..

Hoppas även att min systerdotter L får sin bil fixad, inte kul att få turboras efter 1 vecka =(


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se