Direktlänk till inlägg 10 juni 2010

Imorgon

Av Catti - 10 juni 2010 18:47

Imorgon så har barnen sina respektive avslutningar, sedan är det sovmorgnar =)

Jag ska vara på vct för omläggning imorgon bitti, lite orolig är jag eftersom de var tvungna att ta en odling igår...

Hoppas att provet är ok och att de andra orosmomenten är vanliga, tyvärr så har jag blivit väldigt trött, svårt att somna, ont i nacken, såret vätskar och det luktar inte vidare gott...

Har inte kunnat äta vidare mycket idag, 1½ smörgås och 1 potatisbulle har jag fått i mig under dagen...

Förutom allt detta så är allt prima, yrseln kommer bara när jag hållt igång eller står länge utan att fått i mig tillräckligt med vätska...


Här hemma har vi verkligen röjjt i förrådet så imorgon slängs allt som inte blivit hämtat...


Nu ska jag vila lite så kanske jag mår lite bättre imorgon...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se