Direktlänk till inlägg 8 juni 2010

Min födelsedag = en riktigbt underbar dag...

Av Catti - 8 juni 2010 18:42

Min födelsedag har varit en riktigt underbar dag, kan den bli bättre???

Blev väckt av familjen med pussar, kramar och paket. Massa gratulationer och en helt underbar blomstergrupp från den underbaraste Lisa´n som finns + familj ;-)

Fick idag även kontakt med en person där vår vänskap kommit på så att säga villovägar, har saknat dig i mitt liv... Bara så att du vet!!!

Det tråkiga eller bra, hur man nu ser på det hela är att jag fick ta och ha ett snack med en kille som varit ganska så svinig mot en av mina söner ett bra tag...

Hoppas nu att det ordnar sig så att det blir lugnt, tyckte verkligen inte om att behöva visa mitt "norrländska/finska" lugn... Ni som känner mig vet ju hur kolugn jag är ;-) *fniss*


Idag är en sån där dag som bara infaller typ 1 gång vartannat år, jag är en mycket förlåtande människa, men endast idag *s*

Imorgon så hoppas jag vara mig själv igen, på gott och ont... wooohhhoooo...


Ska vara på vct 11.15 imorgon för omläggning och jag funderar på att ta en promenad, behöver verkligen bygga upp mig lite för när jag var ute och stod och pratade med L i ca: 1 timme höll jag på att svimma =( kände hur jag blev alldeles yr och kallsvettig, skrämmande men jag vet ju att det dröjer bra länge innan jag är helt återställd...

Inte bra, inte bra alls =( behöver verkligen få ordning på detta...


TACK alla underbara som gratulerat mig...   


Tjingeling...

   Denna lakritsälskande tös är nu en kvinna i mogen ålder    

 
ANNONS
 
Ingen bild

jeannette

8 juni 2010 19:46

Kul att höra att du har haft en underbar dag ,det förtjänar du , verkligen .
Hoppas att din framtid ser ljus ut både när det gäller familjen och studierna .
Det e alltid lätt att ge andra goda råd men försök att låta det "gamla" vara .....och gå vidare , vet att det e jättsvårt och visst man känner en jävla besvikelse ,men ...vad hjälper det? Det som inte dödar ,det härdar....nån jävla gång iaf =) kramar .....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se