Direktlänk till inlägg 7 juni 2010

Borde baka men varför i h-vete då???

Av Catti - 7 juni 2010 19:15

Borde baka men varför i h-vete då???

Köpte istället en tårta som räcker för familjen för det lär inte komma någon ändå...

Orkar inte bry mig om falskhet mer, jag vet vilka som verkligen bryr sig och fanns där för mig på riktigt när jag höll på att dö och dessa personer är guld värda...

Dessa  personer finns nämligen här för mig och min familj fortfarande, dom har inte dragit sig undan och inbillat sig att allt är ok bara för att det gått några dagar, veckor, månader...

Jag önskar att allt var ok, tyvärr är det inte det och kommer inte vara det på ett bra tag...

Vill man något så finns det möjligheter, frågan är om man verkligen vill.....

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se