Alla inlägg under maj 2010

Av Catti - 18 maj 2010 15:17

Stressa upp vid 6.00 för att väcka den stora sonen som skulle till praon, ingen idé att lägga sig igen för vid 7.00 är det dags att försöka väcka gubbe och 2 sömntutor till...

Gnat, tjat URK...

Lämna lillen till dagis, men hejsan har jag möjligtvis råkat se fel på klockan och är för tidig för en gång skull...

Skit samma, orkar inte bry mig... lämnade honom och drar mig hemåt, parkeringsplats??? hittade en några kvarter bort...


Ringa kirurgmottagningen för att få en tid och bli av med dränet.. Lätttare sagt än gjort för de har något som kallas för MÅNGA JÄVLA IMBECILLA FANSKAP före mig!!!! MIG!!!! VA????

Efter allt jag gått igenom så borde jag få lite tur och NEJ!!! även om jag mött döden i vitögat så tänker jag inte nöja mig med att ha mitt liv i behåll... Jag SKA bli av med slangen snarast!!!


Börjar sedan med maten då mittensonen kommit hem från skolan och är hungrig, dänger i färsen i pannan och smiter iväg på toa...

Det är tyyyst, åhhh vad jag njöt TILLS lampjäveln släcks!!! Strömmen har gått och då blir maten försenad vilket ger mig hungriga och gnälliga familjemedlemmar.....


Igår så skulle jag fått ett samtal från SophiaHemmet, för att få reda på vilket försäkringsbolag de har, ringde dom??? NOPP...

Det ska jag skriva upp på listan, börjar bli riktigt förbannad...


Ähhh jag får ta och stoppa i mig alvedon, känner av smärtan igen...


Tjingeling...  

ANNONS
Av Catti - 13 maj 2010 12:50

Mår illa, har ont och är bara sååå sné på vissa...

Försöker att få i mig treo och sedan ska jag lägga mig i sängen och vila, maken slutar tidigare idag...

Tänkte skicka sms nyss men mobilen är inte här, orkar inte bry mig heller, Filip har troligtvis traskat iväg med den för han ville ha den redan när jag pratade med lillsyrran i den...

Ljudlöst är både bra och dåligt, just nu orkar jag inte tänka på om det är bra eller dåligt...

Känner mig bara så trött på det mesta och flesta...


Tjingeling...

ANNONS
Av Catti - 12 maj 2010 19:25

Idag pratade jag med patientombudsmannen, det kommer att bli några anmälningar mot sjukhemmet i STH där jag gjorde min gbp-op.

Kruxet var att jag behöver veta sjukhemmets försäkringsbolag så jag fick ju ringa dom, tjejen som svarade skrev ner allt jag sa, även att jag skulle fått samtal från deras beteendevetare i torsdags men att hon inte ringde + att kirurgen skulle ha ringt men inte ett ljud har hörts.


Nu ringde beteendevetaren, hon hade hört att jag var mycket missnöjd med deras vård och att hon vill vara ett stöd men vet inte hur, eventuellt att dom kan stötta med tankt på en viss lärare på Komvux som inte vill godkänna mig då jag varit borta = legat på sjukhus...

Hon ska berätta för kirurgen vad som hänt så det återstår att se vad som händer, kommer han att ringa? blir bara förbannad på folk runt omkring just nu...


Det enda roliga som hänt den senaste tiden är att jag fått träffa vissa personer i BRL och Lisa, samt att jag fått en del gulliga och roliga sms/mms.

I övrigt så har jag bara lust att ge vissa personer en stor fet smäll över käften då jag är antingen förbannad eller besviken på dom...


Nu tänker jag ta ännu en tablett antibiotika och sedan lägga mig i sängen och läsa lite, imorgon så är sista dagen med antibiotika vilket ska bli underbart...


Tjingeling...

Av Catti - 11 maj 2010 18:09

Är så trött på dränaget, minsta lilla som får den i rörelse så känns det på insidan av kroppen och jag blir illamående, samtidigt som jag längtar tills det ska dras så bävar jag, bävar eftersom det var det jävligaste jag gjort på längde och bara vrålade rakt ut även om jag var fullproppad med morfin när de drog de anddra 2 på sjukhuset.

Denna gången så sitter inte dränaget i "döfläsket" utan under ena bröstet och jag har ingen smärtlindring, tack och lov så har läkaren sagt att jag kan få lugnande eller i värsta fall söva mig och vid utskrivningen som var för ca: 1½ vecka sedan så sa dom att de skulle skicka en kallelse till att dra dränet och det skulle dras inom 2-3 veckor...


På torsdag så är det sista dagen med antibiotikan, är så trött på att bli dålig i magen av det och att behöva sköta tiderna, 1 timme efter mat eller 2 timmar före...


Känns som att jag har enormt mycket att ta tag i, städningen får vänta tills läkarna ger klartecken för jag tänker inte utsätta mig för några risker, jag vill bara läka ihop och bli frisk...

Jag har en hel del studier att få gjorda, fylla i försäkringspapper, kontakta sjukhuset i stockholm och kräva svar på mina frågor os.v


För tillfället så går jag fortfarande till vårdcentralen och får mitt "titthål" rengjort varje måndag, onsdag och fredag, billigt blir det inte heller =( 150:-/vecka är ganska mycket i längden men snart är jag uppe i frikort...


Har fått bort alla agraffer förotum 5 som sitter närmast "titthålet" och det läker fint, nu ska jag försöka få tiden att gå så att jag får lägga mig i en renbäddad säng...


Tjingeling...


som synes så kan jag inte rikmtigt peta navelludd ännu då dom fick skära rakt igenom naveln och den har varit "igenbommad"...

  

Av Catti - 9 maj 2010 07:42

Den närmaste tiden blir nog hektisk för mig skulle jag tro, både på gott och ont...

Jag har tagit beslutet att försöka gå tillbaka till skolan imorgon efter en tids sjukskrivning, problemet är att jag fortfarande inte får bära och göra vissa rörelser och gå, stå och böja mig tar på krafterna.


Imorgon så kommer dagen starta med att lämna Filip till dagis, därefter så har vi ett viktigt möte på bup efter det ska jag till skolan för att senare  infinna mig på vårdcentralen och få såret rengjort.

Eftersom maken jobbar kväll så ska jag även hämta Filip på dagis och sedan hem för att utfodra barnen och mig, därefter så måste jag dra med barnen på ett möte i Mariero...  *PUST/STÖN/STÅNK*


Samtidigt som jag sitter här vid datorn så ser jag och Filip på "Chihuahuan från Beverly Hills" , ganska smårolig film =)


Igår var vi en sväng till Brålanda, hade tänkt att hälsa på Tobbe och Carro men Tobbe den lille spjuvern som var hemma på permision från NÄL hade smitit iväg på cruisingen i Mellerud så vi blev sittandes en bra stund hemma hos min kära syster istället.

Därefter så tog vi en sväng förbi till morsan så maken fick kolla vad det är för fel på hennes cykel, då passar min bror på att komma förbi och hälsa :-)


Det är inte många dagar kvar så fyller vår äldste son 15-år och veckan därefter konfirmeras han, funderar på om alla väntar in i det sista med att svara om de kommer eller inte, eller har dom inte fått sina inbjudningar???

Vi har fått svar från två håll så hitills så kommer 1 person, återstår att se vad som händer...

Nu ska jag väcka resten av sömntutorna...


Tjingeling...


  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se