Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Förbannade idiotmagnet...

Av Catti - 31 maj 2010 10:38

Förbannade idiotmagnet... Hur blir man av med en sån?

Jag verkar dra till mig dessa puckon som att jag har en magnet i pannan =( är så fruktansvärt trött på att få höra hur jävla dåligt andra mår men inte fan kan dom ha någon större empati för andra än sig själv...

Jag har alltid försökt att finnas där för andra i min omgivning men jag börjar få nog, vissa fortsätter att bara bry sig om sig själv.

Ältande om och om igen, fattar dom inte att de är inte ensamma i denna värld om att må dåligt???

Självklart ska man lyssna men då får personerna även lyssna på¨andra än sig själv...

Igår fick jag ett samtal från en sån där jävla ego som bara ville spy ur sig hur hon mår, att ha svimmat är ta mig fan inget emot vad jag har gått igenom och går igenom ett tag framöver...

Sorry men jag är inte på humör för att ta andras skit när jag mår så dåligt som jag gör, folk får gärna kalla mig för olika saker men det bevisar bara hur patetiska de är...

Jag har fått NOG!!! fatta detta!!! JAG mår inte bra just nu, jag mår såpass jävla skit att jag inte orkar ta åt mig andras problem...

Kan man inte acceptera det så dra för helvete så jävla lång det bara går!!!

Det är totalt fel läge att ens försöka att inkräkta i mitt energifält, jag har både släktingar och så kallade vänner som inte är vatten värda i mina ögon just nu och det värsta är att dom fan inte bryr sig eller fattar...


En liten påminnelse till er som jag vet brukar läsa min blogg, (ni har ju själva sagt att ni brukar göra det) jag avvaktar några dagar från att rensa er ur mitt liv så ni har chansen att förklara eller be om ursäkt eller vad fan det nu är ni bör göra, det är upp till er...


Nu ska jag snart iväg för att fortsätta att kämpa för mitt liv...


Tjingeling...

 
ANNONS
 
Ingen bild

jeannette

31 maj 2010 22:38

Massa kramar från oss....svarar i tele 24/7 om du behövr släppa lite galla ...det vet du ...
Man ska inte gå och må dåligt ,svara inte när energitjuvarna ringer . Alltid lätt att ge andra goda råd ,jag vet ...
Tänk på dig och din familj i första hand och skit i världen runt omkring , puckon finns det gott om . KRAM Jeannette

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se