Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Fredag och jag mår allt annat än bra,

Av Catti - 28 maj 2010 11:23

Fredag och jag mår allt annat än bra, tyvärr så är det bara att bita ihop och gilla läget på gott och ont.

Psyket mår inte bättre av negativa saker runt mig, minsta lilla sak gör att jag mår ännu värre och jag måste hålla mig på "fötter" då vi har konfirmation imorgon, på måndag och tisdag har jag nationella prov + allt annat som hör till livet som en pluggande mamma och fru har...

Har varit på vct och fått mina skador omlagda men jag blev inte vidare förtjust i den personen som skulle pyssla om mig idag då hon inte lyssnade på mig, det är ju jag som känner min kropp bäst.

På måndag kommer jag säga att jag inte vill ha den människan igen... att stoppa in en plastkanyl i mitt hål för att kolla hur djupt det är ingår INTE i hennes uppgifter och jag sa NEJ innan hon gjorde det...

Nu hoppas jag att jag slipper fler bakslag tills jag mår bättre och kan kämpa emot, det är inte alltid så lätt men efter allt jag gått igenom så tar jag inte vad för skit som helst från folk...

Angående konfirmationen så är jag grymt besviken på vissa personer som inte ens behagat att svara på inbjudan, så svårt kan det inte vara att höra av sig och svara "ja" eller "nej"...

2 personer(L och L) visste jag eller rättare  sagt anade att de inte skulle kunna komma då de skulle vara nyopererade, vi ville ändå skicka inbjudan så att de vet att vi ville bjuda dom och inte bara strunta i dom...

I övrigt så försöker jag att få en del pluggande avklarat...


Tjingeling...

 
ANNONS
 
Malin

Malin

28 maj 2010 17:14

Alla tankar o kramar dagligen till dig. Du e så tapper Catti... ge inte upp.... och låt för f-n inte sure pissråttor komma in under skinent på dej o messa upp tillvaron... låt skiten rinna från dig... 1000 Kramar M

http://metrobloggen.se/skotteblogg

 
Ingen bild

jeannette

28 maj 2010 18:09

Skickar massa kramar till dig . Vet hur du känner dig då jag stundtals känner likadant , men som mamma "måste" man ju bita ihop .
Hoppas att konfirmationen blir lyckad för Anton och er . Hälsa alla från oss ....å ge Filip en stor kram från Ella ....kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se