Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

Onsdag morgon

Av Catti - 26 maj 2010 06:16

Onsdag morgon  och jag har redan hunnit med att tvätta håret och väcka Anton, idag ska jag och maken på ett bup-möte, sedan är det till att skynda sig till skolan...

Vid 11 är det dags att gå till vct för att få mina "krigsskador" ompysslade, efter det så är det redovisning i engelskan...

Igår var jag iväg till Willys och handlade, fick köpt mat både för en månad framöver men även till konfirmationsbjudningen...


I måndags så gjorde jag nationellla i engelska, det bör ha gått ok men man vet ju inte förrän man har fått det rättat....

Igår fick jag gjort prov i etik & livsfrågor och det blev nog ganska bra, men provet om 1800-talet gick käpprätt åt h-vete men det sa jag ju till några personer innan...

Vet inte vad det är med min hjärna efter, men oavsett om jag läser som en tok så fastnar det inte =( inte vidare kul...


Höll ju på att glömma, igår träffade jag rektorn som gav mig sitt stöd att skippa samhällskunskapen resten av terminen, istället ska jag lägga min energi på svenskan =), har även lämnat in mitt fördjupningsarbete i etik & livsfrågor och det känns ruggigt bra =)

Nu ska jag sätta lite fart...


Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se