Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Den kommande veckan så kommer det bli

Av Catti - 23 maj 2010 07:40

Den kommande veckan så kommer det bli mycket att stå i, utöver vanliga lektioner så finns det andra saker som står på schemat..

Måndag: Nationellt engelskaprov + svenska (kollagefrågor) + vct (vårdcentralen) + hämta Anton från praon och köra honom till konfirmationsträffen och sedan hämtas...

Tisdag: Etik & Livsfrågot prov + 1800-tals prov

Onsdag: Redovisning + vct

Fredag: Vct


Utöver denna smått pressade agenda så ska jag ha en date med Titti    , ha ett snack med rektorn + färdigställa och lämna in 2 fördjupningsarbeten men även en hemskrivning och nationelltprov i svenska ligger och stressaar upp mig...

ALLT måste egentligen vara klart före måndag den 31:e för att jag ska få betyg så att jag har en chans att komma in tilll utbildningen i höst...

Nu har jag inte ens planerat in städning här hemma, handling och iordningställande inför konfirmationsbjudningen som vi ska ha på lördag...


Jag får helt enkelt hoppas på det bästa men förvänta mig det värsta...


Vi har firat Anton som fyllt 15-år, och varit i Brålanda hos min äldsta syster för att hjälpa henne att tömma ur garaget som har varit fullt av skräp...


Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se