Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

Inte många timmar kvar att osa till oss, imorgon bitti...

Av Catti - 19 maj 2010 18:13

Inte många timmar kvar att osa till oss, imorgon bitti sticker jag och fixar det som ska göras inför "konfirmationsbalunsen" (det står på inbjudan när och vart man svarar).

Vi riktigt trötta på folk som inte hör av sig i tid så kan man inte svara inom den tid som står på inbjudan så är det dålig stil, det står på inbjudan när man senast ska höra av sig och efter det så är det ingen idé.

Har börjat skriva listan som ska med, Anton har beställt vad som ska ätas   


Eftersom Anton fyller år imorgon, helgen är bokad och nästa vecka består av pluggande och minst 4 prov så tar jag för givet att INGEN och då menar jag ingen hör av sig för att stjäla min energi...


Så det är nog bara att tacka för sig och säga: "ses när skolarbetena är överstökade" vilket tar ca: 3 veckor...


Tjingeling...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Titti

19 maj 2010 20:41

Jo jag kommer att ta lite tid utav dej nästa vecka hade jag tänkt ang presenterna till sonja och jörgen Om det gör för sig. Vi får höras. Kram Titti

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se