Direktlänk till inlägg 18 maj 2010

Fortfarande sné...

Av Catti - 18 maj 2010 17:16

Var gick det fel?

Varför blev den här dagen bara så fel?

Är fortfarande sur och sné...

Känner mig bara så besviken över att jag kanske inte hinner få bort dränet innan konfirmationen för det kunde inte garanteras...

BAJS!!!!!


Är trött redan och jag vet att det är jag som får gå upp vid 6-tiden och väcka Anton imorgon för min käre make lär ju inte göra det...

Ärligt talat så vet jag inte varför han har 3 väckarklockor brevid sig när han inte vaknar av dom, slutar ju ändå på samma sätt vareviga dag = jag får väcka honom...


Funderar på att ta ett fotbat och en ansiktsmask för att därefter gå och lägga mig, sedan jag kom hem så har Filip varit så mammig att han vägrar att sova utan mig...

Det är helt ok men jag behöver också få sova, och som det är nu så har jag förbannat ont och behöver få vara lite ifred...

Detta gör ju att sömnen blir lidande och är man inte riktigt utvilad så känner kroppen lättare av "skavankerna", försöker att hålla minen upp men det är inte lätt en dag som denna...


Tjingeling... (igen)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se