Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Imorgon gäller det + att jag har gått ur 3-siffers klubben

Av Catti - 29 april 2010 19:10

Imorgon gäller det, ska vara på näl före 08 så att de hinner ta prover innan läkarna ska gå ronden och ta sitt beslut hur de vill göra med mig.

Idag har jag promenerat i flera omgångar men jösses vilken dålig balans jag har och efteråt så blir jag riktigt trött..


Jag har även gått ur 3-siffers klubben och väger nu 2-siffrigt vilket känns sjukt underbart, blev ju faktiskt riktigt rädd när de vägde mig på näl för ungeför 1½ vecka sedan och vågen visade på nästan 119kg, h-vete vad jag måste varit full med var och vätska...


Inbjudningarna till Antons konfirmation är skickade och nu hoppas jag verkligen att snigelposten sköter sig så inga inbjudningar kommer bort på vägen...


Nu är jag trött efter att ha varit ute med familjen, ska ta och leta fram kläder för morgondagen och sedan krypa ner i sängen efter att jag petat i mig något att äta och diverse tabletter...


Tjingeling...

 
ANNONS
 
sofia!

sofia!

29 april 2010 19:48

Grattis till framgångarna även om det inte varit en rolig resa just till den här siffran, men hoppas dom andra kilona kommer rasa på ett bättre sätt hedanefter!

lycka till i morgon! håller tummarna för dig!

http://www.zerphina.blogg.se

 
Anncha

Anncha

29 april 2010 22:41

Ojoj vad du varit m om .. kära nån! Hoppas allt löser sig o du får vara hemma! Ha det bra

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ann-Mari

30 april 2010 12:53

oh! GRATTIS!!!!!! va roligt.

 
Ingen bild

jeannette

2 maj 2010 10:24

Skönt att veta att du e hemma igen . =)

Kramisar från oss.........dags för ett återseende snart?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se