Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Permis från sjukhuset...

Av Catti - 27 april 2010 17:15

Idag fick jag permision från sjukhuset, jag har legat inne sedan 9:e

På kvällen den 8:e kände jag av att ett av såren efter min gbp op inte var riktigt bra så på morgonen gick jag till vårdcentralen och bad dom ta en titt, var säker på att jag kunde behöva lavemang för jag fick inte ut något "aktervägen" och antibiotika för jag anade att jag hade någon infektion.

Jag hade tidigare varit i kontakt med kirurgen som opererade mig om att jag inte mådde bra och att jag kräktes upp min egna avföring =( , han skrev ut Lanzo för sura uppstötningar....


Iallafall så när jag kom till vårdcentralen så tog det en jäkla fart för det visade sig att sänkan som normalt ska ligga på mellan 5 och 10 låg på över 400, hoppla det blev ambulansfärd till näl där det efter röntgen, prover och operation visade sig att jag hade en infektion utan dess like, tarmvred, en del av tarmen satt fast i ett navelbrock och lunginflamation.

Tror det var något mer men minns inte just nu för som läkaren försökte förklara för mig, jag var riktigt illa ute och kunde strykit med så det var en jäkla tur att jag tog mig till vct den dagen...


De senaste dagarna har jag haft hög feber med rejäl frossa, det visade sig att jag fått en överdos av antibiotika, 3ggr/dag i 19 dagar...

förra veckan togs morfinet bort, igår plockades antibiotikan bort och idag fick jag åka hem men ska infinna mig på näl tidigt på fredag morgon för provtagning och eventuellt så blir jag utskriven eller inlagd igen...


Är så glad att vara hemma, har nog inte riktigt fattat hur nära det var att jag inte överlevde...


Nu ska jag njuta av att vara hemma hos familjen...


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se