Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Har varit i kontakt med

Av Catti - 6 april 2010 14:51

Har varit i kontakt med dietist och kirurgen idag, jag ska försöka äta knäckebröd och mosad föda istället för flytande kost.

Fick även Lanzo utskriven, kan ju säga som så att jösses vad trött jag är efter att jag åt ½ delikatessknäcke med leverpastej...


Är en liten omvändning, och det känns, försöker ta det lite lugnt i början så utökar jas sakta men säkert...

Nu slocknar jag snart igen...


Tjingeling...

 
ANNONS
 
Anncha

Anncha

6 april 2010 15:42

Gott att få äta va?? :) Du kommer nog bli piggare nu tror jag fast du blev trött idag. Jag blev iaf trött efter varje mål när jag åt flytet och piggare när jag väl fick lite "mat".
Kram t dig, lycka till och ät lugnt så kommer det funka

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se