Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Idag är det 2 veckor sedan op...

Av Catti - 6 april 2010 05:31

Måste ha en pratstund med dietisten och få råd, igår fick jag varva mellan kräm med mjölk, nyponsoppa och vaniljyoghurt och vatten.

Vågade inte mycket annat efter mitt illamående i förrgår =(

Ska även försöka få tag i läkaren och fråga om jag kanske behöver något speciellt då jag får sura uppstötningar som gör mig illamående och i värsta fall så kräks jag, tack och lov så hade maken en Lanzo hemma som jag tog igår och jiippiiee jag mådde riktigt gott hela kvällen =)


En annan sak som jag inte fått bukt med är sömnen, idag är det 2 veckor sedan op och jag vaknar minst 1 gång i timmen om jag ens kan sova efter midnatt :S

Börjar oroa mig att jag inte ska orka sitta i skolan nästa vecka =(


Tjingeling...

 
ANNONS
 
Anncha

Anncha

6 april 2010 07:24

Men det verkar inte alls bra om du mår Illa :(
Har du ätit flytande?? Soppor? Såg att du försökt m yoghurt :( Keldasoppan e ju smaskig o slät :)
Stackare hoppas du får ordning på allt. Kraam o lycka till.

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se