Direktlänk till inlägg 4 april 2010

Söndag

Av Catti - 4 april 2010 07:36

Söndag och jag funderar på att ta en promenad, igår var jag modig och åt mixad blandfärs, sås och mos vilket var underbart gott, fick nog i mig 2dl under dagens gång.

Har ätit vaniljyoghurt nu på morgonen och försöker klura ut vad resten av dagens måltider ska bestå av.

Tips tages tacksamt emot...

På tisdag är det 2 veckor sedan op =)

Tjingeling

 
ANNONS
 
Anncha

Anncha

5 april 2010 21:23

Åååå nu kom jag till din "riktiga" Blogg :) ... Har kommit till Dagen innan du Opererade dig hela tiden =( så trodde inte du skrivit fler inlägg hmmm.... därför jag inte kommenterat!!!

Men vad har de sagt om din mat, kan du äta soppa... hur fungerar det när du äter purémat? Jag äter mosad mat nu (är 3v sen OP) o 2,5dl mat ... 1 dl pasta, ris el potatis. 1 dl kött, fisk el kyckl (50gr) och ½dl grönt och så kommer vi äta hela livet. Matsäcken rymmer ju endast 3dl nu :)
Får du ont i magen när du äter?
Mellanmål tar jag ofta en hårdmacka m keso, philadelphiaost, el annat matigt pålägg :) el så nån frukt som är lite mer "ätigt" typ melon.
Smooties e bra mellis tycker jag.
Svårt hitta på olika...
Ha det gott o hoppas allt funkar bra /AC

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se