Direktlänk till inlägg 3 april 2010

Påskafton med både glädje och sorg

Av Catti - 3 april 2010 07:22

Då var det påskafton igen, har legat vaken i några timmar och låtit tankarna vandra. Saknaden efter min pappa och farfar har gjort sig påmind igen som ett stort mörkt hål, jag kommer aldrig över det men jag har lärt mig att med åren blir det ljusare minnen och lättare att handskas med saknaden.


Jag har gått och inhandlat en saab 9000, problemet är att jag måste få fixat bromsarna snarast, kanske kan förklara det lättast med att det är som att trampa på en betongsugga...

Göte (bilens namn) är ingen skönhet och det finns en hel del skavanker på den men det som är viktigast och mest akut att få fixat är ju som sagt bromsarna, det är ingen idé att slänga ut några större pengar på honom heller så om det skiter sig så får jag nog vacker ta och köra honom till skroten och börja söka efter en annan bil omgående vilket inte känns frestande =(


Idag ska jag försöka äta blandfärs, mos och sås ;P


Tjingeling

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se