Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Har mått dåligt och var finns de billiga bilarna?

Av Catti - 28 mars 2010 13:48

Efter operationen på tisdagen så mådde jag som sagt supder duper, på onsdag kväll så skulle jag försöka få i mig näringsdryck och det gick ju allt annat än bra =ulk - hulk

Jag har försökt att få i mig näringsdrycker hemma också men med samma utgång =( men igår morse så vände det hela, jag började med aprikoskräm (lågkalori) blandat med lite laktosfrimjölk och senare under dagen tog jag mig lite nyponsoppa JIIPPIIIIEEE jag slapp att kräkas galla    eftersom jag fått i mig näring så är jag inte lika trött heller så nu ska jag inrikta mig på tarmsystemet som ska få sig en åthutning att skärpa till sig   


Kan någon berätta vart alla billiga bilar tagit vägen? jag är ute efter en som kostar högst 5000:- och är skattad och besiktad, behöver inte vara någon skönhet men 5-dörrars är ett krav så familjen slipper joxa sig in och nu kommer jag att bli ännu mer besvärlig när jag även vill att den ska finnas i Trestads-området...

Har nog slitit ut blockets sida snart =( tips tages tacksamt emot...


Tjingeling....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se