Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

Min resa

Av Catti - 24 mars 2010 04:11

Min resa blev ju egentligen påbörjad redan när jag ringde läkaren men nu tänkte jag skriva om den senaste veckan ;-)

Jag har ju hållit på att byta ut så många måltider som möjligt mot allevooch det har gått riktigt bra, i torsdags när jag kom hem från skolan så fick jag ett telesamtal från Sophiahemmet där jag hade fått en tid att opereras.

Dom hade fått ett återbud och undrade om jag ville ha den? OM? självklart!!!

Så på fredagen var det bara att beätta för lärarna att jag försvinner tidigare än vad jag ens kunnat hoppas på =)

I måndags tog jag tåget upp till Stockholm och checkade in på ett bed and breakfast inte långt från sSophiahemmet, igår så skrevsjag in vid 8.30-tiden och opererades vid 13.30

Så nu sitter jag här, några timmar efter min gastric bypass och mår oförskämt bra =)


Tjingeling...


 
ANNONS
 
Anncha

Anncha

28 mars 2010 11:42

Heej
Välkommen till "Det Nya Livet" :) Jag opererades den 17/3-2010 o mår oxå otroligt bra. OP oxå i Sthlm m på Ersta. Kul att kunna följa dig här.

Hoppas allt går bra m mat osv
Ha det bra / AC

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

 
Anncha

Anncha

5 april 2010 21:12

Hej, ville höra hur det går?? Undrade oxå om det va så att du undrade i min GB om VAD jag åt i början?? Isf va det endast soppor, åt de köpta o mixtrade i kyckling el kött.
Ha det bra AC

http://annchasnyaliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se