Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Inte långt kvar...

Av Catti - 21 mars 2010 15:10

Inte långt kvar så börjar mitt nya liv, i detta nya livet så ingår det att inte ha något med personer att göra som inte ens behagat sig att ha eller ta kontakt med mig.

Jag vet vilka som ringt, skickat sms eller mail, ja helt enkelt visat att de bryr sig...


OM det nu skulle vara så att mitt mobilnummer helt plötsligt inte fungerar så är det inget fel, jag har helt enkelt tagit beslutet att ändra det utan att ge det till just dig för att just du inte visat att du brytt dig och då finns det ju helt enkelt ingen orsak att ge det till dig heller...

Samma med msn, du kanske helt enkelt blivit blockad...

Det pinsamma är att jag vet om att vissa som läser min blogg inte kan med att stå för att även de har varit ruggigt dåliga på att ens ha kontakt eller bry sig!!!


Vill man så kan man, frågan är om man vill????


Tjingeling...


 
ANNONS
 
Ingen bild

jeannette

23 mars 2010 14:49

Hoppsan , jag hoppas att jag har ditt nr ....
Ditt nya liv kommer att bli underbart , lovar .
Ibland behöver man städa bort gammalt skit och införskaffa sig nytt(dock ej skit). =)
Vi höres på tele någon av de närmsta dagarna ,veckorna ,åren ,hahahahaha. Realist som man e , veckorna . Kram från oss.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se