Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

rastlös, morbid och bara så trött...

Av Catti - 21 mars 2010 07:57

Har haft lite morbida funderingar den senaste tiden...

Jag vet ju att ingen operation är riskfri, men detta är mitt beslut och de närmaste vet varför jag ska genomgå den...


Har faktiskt tagit några beslut inför framtiden som att hur min begravning ska vara, men även att vissa personer inte är önskvärda oavsett om det är släktingar eller inte för vad ska en person på någons begravning att göra om de inte haft mer än sporadisk kontakt tidigare? Jag är så förbannat trött på folk som snackar men när det väl gäller så finns de inte där...


Har varit så förbannat rastlös i helgen och verkligen behövt ha någon att umgås med, tack och lov så fick jag besök igår och då förflöt några timmar samt att jag pratade bort någon timme i telefon med en goe jente (stavas?)...

Ska ta en promenad senare och som det verkar så kanske jag skulle få sällskap, lite trevligare än att knalla själv...


Nu ska jag ta min frukost och väcka resten av familjen...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se