Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

Fredag, migrän och längtan...

Av Catti - 19 mars 2010 20:53

Fredagen började med migrän men jag gick tappert till skolan, men efter några timmar så var det bara erkänna att migränen hade förvärrats och det var bara för mig att knalla hem igen och lågga mig i ett mörkt, tyst och svalt rum   

I övrigt så har jag inhandlat en laptopväska och en ny badrumsvåg då det gamla är så förbannat ful att bara det är en orsak till att inte väga sig   


Just nu så kämpar jag värre än värst med min allevokur och promenaderna, jag bara måste fixa dessa kilon som läkaren ville att jag skulle gå ner innan min operation för annars så klappar jag till mig själv   

Har även bokat och betalt rummet som jag ska sova i natten innan operationen i Stockholm, faaan jag längtar så att jag snart blir galen   

Nu ska jag försöka natta Filip som uppenbarligen är mammig...


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se