Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

Torsdag

Av Catti - 18 mars 2010 18:25

Torsdag och jag har kämpat emot även om vissa personer i la familia har suttit brevid mig och ätit pizza och druckit cola eller som när de har mumsat på färska jordgubbar och grädde till....

Jag fortsätter dricka allevo och ta mina promenader, snart är det ju över för visst kan tiden flyga iväg???

Helst sjukt hur snabbt detta gått och jag är övertygad om att tiden kommer att gå lika fort fram till operationen också, den är ju planerad till 26:e april....


Tyvärr så har ju några av barnen varit krassliga här hemma så jag hoppas verkligen att inte jag blir sjuk för då får jag ju inte opereras, så kämpandet är inte bara emot mat utan även emot baciller...


Vi var bjudna till en kompis på födelsedagsfika men jag tackade artigt men bestämt nej då jag inte vill utsätta mig för onödiga frestelser så familjen fick gå själva och kompisen förstod naturligtvis varför jag inte kommer...


Nu ska jag ta och sätta mig för att läsa lite engelska inför morgondagen...


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se