Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Lördag och jag mår riktigt gott,

Av Catti - 13 mars 2010 11:27

Lördag och jag mår riktigt gott, har fungerat bra att byta ut alla måltider förutom 1 mot allevo.

Har kört på detta sättet i 1 vecka, under denna tiden så har jag tagit det ganska lugnt och kunnat unna mig en god måltid 1 gång om dagen och även tagit promenader när jag haft tid.

Vardagarna går mest åt till familj och pluggande men under helgerna så är det lättare att smita iväg någon timme för sig själv, jag har bestämt mig för att inte hetsa mig själv utan ta det i lugn takt för jag vet hur det blir annars   

Har ju över 1 månad på mig så det är lugna puckar och har ju ett gott stöd i Lisa som följer med på en vända och peppar mig   vet att det hade varit svårare om jag bara gått på allevo   kan ju säga som så att maken och barnen mumsar lördagsgodis just nu men jag har inte ens luktat eller sneglat åt deras håll, men guuuud så gott det hade varit med pepparchips just nu    försöker att stå emot men det är inte det lättaste.


Den senaste tiden så har det varit en del runt mig som upptagit mina tankar, både gott och ont men det är inget jag går in på idag...

Däremot så finns mina tankar hos vissa personer   

Nu tänkte jag försöka dricka lite kaffe och försöka tränga bort mina tankar om en STOR påse chips...


Tjingeling på er...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

13 mars 2010 12:53

Jag e så stolt över dig som kämpar på :) Men det e ju så att i slutänden kommer nåt gott ur det hela =) Älskar dig söstra mi (L)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se