Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Mitt ppp har blossat upp...

Av Catti - 24 februari 2010 05:33

Sitter nu och känner mig som ett barn dagen innan julafton...

Lite orolig för att få ett negativt besked, men jag hoppas på ett glädjande svar.

Kommer nog vara trött när jag väl kommer hem igen efter all spänning, frågan är om jag blir nackad om jag inte skriver om hur det gått då jag vet att vissa personer väntar på att få höra ifrån mig?

Just nu så känns allt så rörigt, oron för att bli nekad finns där och jag vågar inte släppa fram hoppet om att det kan gå bra.


Mitt ppp har blossat upp av all stress den senaste tiden och det börjar bli svårt att hålla den under kontroll, vill verkligen inte börja med behandlingen mot det igen =(

För den som inte vet vad ppp är så är det en förkortning på Pustulosis Palmoplantaris, lägger in en länk om det ifall det kan vara av intresse...

http://www.psoriasisforbundet.se/om-psoriasis/olika-former-av-psoriasis/ppp/

Varnar känsliga läsare för nästa länk... även om det tyvärr är vardag för oss "ppp:are"

http://huden.nu/dermatologen/pustulosis-palmo-plantaris/


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se