Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Känns negativt

Av Catti - 21 februari 2010 16:02

Känns negativt, just nu vete fasen varför men det är bara så =(

Längtar tills på torsdag men samtidigt så vågar jag inte hoppas på något och förväntar mig att det går åt helvete... hoppas på det bästa men förvänta dig det värsta...

Denna helgen har varit en jäkla frossarhelg så nu mår jag som en bäverröv =(

Är det lika bra att skita i att åka så slipper jag få ett negativt besked? fan också för denna känslan...

OM det nu skulle gå bra, när blir det "stora" datumet då? åhhh jag blir galen...

Mår så illa att jag nog får lägga mig en stund....


Tjingeling...


   jag som frossat i lakrits ;-)

 
ANNONS
 
jeannette

jeannette

21 februari 2010 18:48

Catti ,det kommer att gå jättebra ....håller tummarna för dig .....Kramisar .

http://jeannetteochellaplusresten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se