Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

blir så trött....

Av Catti - 21 januari 2010 07:39

Först vill jag bara förklara att vara är nutid och varit är förfluten tid....


Idag tänkte jag skriva om en sak som jag blir ganska trött på och det är personer som nästan får ett bryt när någon dör... visst är det ok att man sörjer men det är inte det jag menar...

Jag menar de personer som helt plötsligt "dyker upp", de personer som påpekar högt och ljudligt att "vi var bästa vänner" " jag kände x såååå bra" när verkligheten är att det var ett tag sedan och att ofta så har de inte ens haft någon kontakt över huvud taget...

Varför inte bara inse att om man glidit ifrån varandra genom åren så är man troligtvis inte bästa vänner längre men man har varit, det mest patetiska är när folk börjar bedyra sin saknad av en avliden som de pratat illa om....


Har själv fått uppleva dessa osmakliga personer och det enda jag kan säga är:

- visst sörj på MEN låt de närmaste få sörja ifred utan en massa falska personer som dyker upp från förfluten tid, för oftast när det gått några veckor/månader så är ändå dessa personer spårlöst borta och finns inte där som stöd...

När man misst en anhörig så försvionner inte sorgen efter 1 år utan den finns där år ut och år in....

Å andra sidan så lär man sig vilka som betyder något....


Till er som fanns där och fortfarande finns där efter mina förluster vill jag bara säga att ni är oerhört uppskattade....


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se