Direktlänk till inlägg 10 januari 2010

Söndag

Av Catti - 10 januari 2010 18:35

Nu har Filip badats, det var ett jädra jobb att få bort färgen som han målat sig med...

Imorgon ska jag ha prov i samhällskunskap, som vanligt så är det heldag på måndagar men denna veckan är den sista för höst-terminen...

Den 18:e börjar vårterminen och då är det ännu fullare rulle än vad denna terminen varit = inget socialt liv...

Måste i säng tidigt idag, har varit så trött de senaste dagarna...

Denna månaden är en riktigt bra månad känns det som ;-)

Nä nu måste jag fortsätta att läsa på inför provet = stänga av datorn är ett måste *s*

a det gott...

Tjingeling...   

 
ANNONS
 
jeannette

jeannette

10 januari 2010 22:25

Äntligen tillbaka till ordningen igen. Någon dag kommer ett paket till Filip , hittade lite kläder som jag inte ville skänka till Myrorna / bättre behövande . Jag hoppas att lilla herrn vill ha dem annars gör ni vad ni vill med dem.
Ha en skön vecka .......Förresten , Tomas kommer förmodligen flytta till sthlm till sommaren om allt går hans väg . Kram

http://jeannetteochellaplusresten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se