Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Gott nytt år

Av Catti - 31 december 2009 19:01

Gott nytt år på er allihopa, hoppas ni alla får precis vad ni förtjänar och mina underbara vänner förtjänar allt underbart här i livet... <3

Här har vi idag ätit smörgåstårta, mumsat citronfromage och annat gott.

Mitt på dagen lade jag, Filip och maken oss i sängen för att titta på tv:n men alla råkade somna gott så nu är det friska tag och kanske orkar vi hålla oss vakna till midnatt...


Hade besök av Lisa och Mattias en sväng, han kommer bli en riktig trummis skulle jag tro bara hans kära mamma får lite valium för att orka haha å andra sidan så lär ju Lisa bli en riktig rocker ;-)


Anton ska ha en kompis här över natten så et blir som vanligt = hejbaboriba...

Nu ska jag ta mig en sväng till "diskoteket" och få undan en del från diskhon + bänken...


Ha en riktigt trevlig övergång till 2010 <3<3<3

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se