Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Då har jag

Av Catti - 30 december 2009 12:43

Då har jag spenderat dagen med att handla, kolla efter bil och ska snart börja förbereda smörgåstårtan.

Har haft huset fullt av barn då både Anton och Linus haft besök av kompisar som sovit över, mycket stoj blev det *s*

Nästa veckan börjar skolan och det känns skönt att komma in i rutinerna igen, lär nog inte bli mycket tid över för annat än skola och familjen har jag en känsla av men jag hoppas att min omgivning har förståelse för detta <3

Maken och Filip är ute just nu så jag tänkte passa på att koka äggen till smörgåstårtan, blogga och röja upp... helt sjukt hur mycket man hinner med när man väl loggar ur från facebook haha


Ska fortsätta med mitt röjande så att det blir klart och granen ligger pyrt till, har sneglat mot den i några dagar nu så OM den förbannade plastgranen fäller ett enda jäkla barr till så åker han ner i lådan...

Vi har nog en riktigt naturtrogen plastgran för så som den barrar kan man tro att den är en "Kungsgran wannabee", näe nu får jag sätta fart...

Tjingeling...


pssst, passar på att önska gott nytt år redan nu om jag inte skulle komma in igen innan året är slut...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se