Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Man får vad...

Av Catti - 28 december 2009 10:09

Man får vad man förtjänar...

Snart är det ett nytt år och om man har varit en snäll person så lär man säkerligen få mycket gott tillbaka det kommande året, MEN har man inte varit en vidare trevlig person så kanske det är en bra idé att gömma sig under täcket ;-)


Min priolista från och med nu är....

1. Maken, barnen och hunden.

2. Skolan.

3. Vännerna och då menar jag de RIKTIGA, de som funnits där i vått och torrt, de som inte kommit med bakhugg och varit falska.

4. Miljön.

...

...

...

1001. Resten av folket som uppenbarligen bara finns där runt mig och kräver det ena och det andra.


Med andra ord så ska de på plats 1001 inte förvänta sig att jag ens kommer att skänka dom en tanke...


Jag tror även att alla inser att en normalt funtad person prioriterar sin familj först...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se