Direktlänk till inlägg 19 december 2009

19 december = 15 årig bröllopsdag

Av Catti - 19 december 2009 12:45

Jösses vad fort dessa åren gått, men det viktigaste är att kärleken ännu består ;-)

Har "jullov" just nu från studierna och de senaste månaderna har jag mått piss och nu kommer det ikapp, har sovit en stund mitt på dagen de senaste dagarna och sakta men säkert börjar jag känna mig mer levande än död...

Det tråkiga med lovet är att jag kommer sakna vissa av mina nyfunna vänner ;-) men vi har ju kontakt och förhoppningsvis så blir det en utekväll för oss snart :D

Känner mig som ett russin nu, har legat och dragit mig i badet i någon timme medans familjen varit ute och frysit arslena av sig...

Bäst att jag sätter fart, ska ha mys ikväll....


Tjingeling....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se